Élményprogramjaink

Egyesületünk az elmúlt évek során több mint 100 eseményt valósított meg beltérben és kültéren egyaránt. Jelmondatunkból adódóan mi játszva összehozzuk az embereket, kicsiket, nagyokat, családokat, kollégákat, ismerősöket és ismeretleneket. A közös játék élménye egyszerre szórakoztató és emlékezetes.

Egyesületünk vállalja

céges események
(pl.: családi napok, csapatépítők)

térségi események
(pl.: önkormányzati programok, városi események, falunapok)

intézményi események
(pl.: kulturális programok, iskolai események)

magán rendezvények
(pl.: közösségi események, pályázati vagy civil programok)

társasjátékos eseményprogrammal történő támogatását nagyságrendileg Veszprém 100 km-es vonzáskörzetében.

A rendezvényeken felkészült és tapasztalt játékmestereink ismertetik / betanítják az egyes játékok szabályait így a társasjátékozás élménye már az első perctől kezdve megvalósul.

Lépjen velünk kapcsolatban

kérje személyre szabott ajánlatunkat: csaladitarsasjatek@gmail.com

Kérjük, hogy az e-mailben az alábbi kérdésekre mindenképpen adjon válasz:

A rendezvény neve

A rendezvény dátuma (év, hónap, nap)

A rendezvény időtartam
(kezdete és vége; óra:perc)

A rendezvény helyszíne

Helyszín jellege (kültér / beltér)

A rendezvény tervezett létszáma

Egy időben várható társasjátékozó célcsoport száma

A célcsoport életkora

Rendelkezésre álló infrastruktúra (pl.: asztalok, székek száma)

Egyéb kiegészítő kérés, észrevétel, információ

Ajánlatkérő űrlap

Your Name(Kötelező)
A rendezvény dátuma(Kötelező)
Helyszín jellege(Kötelező)
pl.: asztalok, székek száma, stb.

Ízelítő a kínálatból, ami mindig siker:

Logikai játékok

Az ördöglakatok és logikai játékok lényege, hogy végre hajtsuk azt, ami lehetetlennek tűnik; szedjük szét az előttünk lévő „lakatot”. Időtlen szórakozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Rövid társasjátékok (Parti- és kártyajátékok)

A partijátékok és a könnyed kártyajátékok jellemzője, hogy nagy létszámmal játszhatóak, egyszerű szabályokkal és rövid játékidővel rendelkeznek. Rendezvényeken kifejezetten népszerű kategória azok körében, akik sok mindent ki akarnak próbálni egy nap alatt.

Ilyen játékok például: Twin-it, Jógi, Dobble, Grand Dog Park, Hellapagos, Dr Eureka, Imagine, Fedőnevek, Skull, King’s Gold, Bang!, Szörnymóka, Tabu, Top10, Csótány póker, Ice Cool, Csak egy, Vigyázz6!, Dixit (egyesületünk több mint 500 különböző társasjáékka rendelkezik így széles repertoárból tudjuk összeállítani az eseményhez leginkább illőt).

Élményjátékok

A Crokinole (ejtsd: krokinol) egy pörgős, szórakoztató társasjáték az egész családnak 6 éves kor felett. Pár perces, izgalmas meccsekből áll, így a legkisebbek sem unják meg. A rövid menetek azonban egy hosszú játékká állhatnak össze, így a Crokinole órákig tartó szórakozást nyújt! Egyszerű szabályait könnyű megérteni és megjegyezni, így szinte azonnal indulhat a játék. Itthon még újdonságnak számít, de Kanadában a Crokinole az egyik legnépszerűbb ügyességi társasjáték! A családi társasjátékok világranglistáján pedig a Crokinole évtizedek óta az első 5. legnépszerűbb között szerepel! Forrás: http://crokinole.hu/

KLASK

A KLASK egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 10 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a valósidejű mechanizmusra. A Klask egy tökéletes ötvözete a léghokinak és a csocsónak. Két játékos játszhatja egyszerre, mindketten a játék-asztal-tábla alól irányítják a saját mágneses bábujukat, és megpróbálnak az ellenfél „lyukába” gólt lőni.

Referenciáink

fényképek korábbi kitelepüléseinkről: